Back to top

Foglalási és lemondási feltételek

A Hotel Thermalpark *** foglalási és lemondási feltételei

A foglalás és ajánlatkérés formája

Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak. Minimum 10 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi foglalási, módosítási és lemondási feltételek vonatkoznak.

A Hotel Thermalpark *** szálláshelyfoglalást kizárólag e-mailben fogad el. Az e-mail útján történő foglalás esetén kérjük megadni a következő adatokat: név, telefonszám, postacím, e-mail cím. Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím és postázási cím) helyes megadására. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát helyesen adják meg. A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a szálloda fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik. 

Ajánlatkérés esetén a Hotel Thermalpark *** az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés után válik véglegessé. Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni. A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Minimum foglalható éjszakák száma

Az aktuális csomagajánlataink a megjelölt minimum foglalható éjszakák számánál kevesebb éjszakára nem foglalhatóak. Kérjük, minden esetben vegyék figyelembe a megjelölt minimum éjszakák számát, különös tekintettel a kiemelt időszakokra.

Kiemelt időszakok 2018-ban: 

Húsvét            2018.03.30. – 2018.04.02.

Főszezon       2018.06.29. – 2018.09.02.

Karácsony.     2018.12.22. – 2019.01.01.

Foglalófizetés

Jelen foglaló fizetési feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak. Minimum 10 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi foglaló fizetési feltételek vonatkoznak.

A Hotel Thermalpark *** 2018.01.01-2018.12.31-ig minden egyéni vendég foglalása esetén 50% foglalót kér a szálloda.

A Hotel Thermalpark *** 2018.01.01-2018.012.31-ig utazási irodák esetében 100% foglalót kér.

A foglaló fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza az alábbiak szerint:

Foglaló fizetése:

  • amennyiben 30 naptári napnál rövidebb időintervallumon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló a foglalástól számított 5 naptári napon belül fizetendő a Hotel Thermalpark *** részére
  • amennyiben 30 naptári napon kívül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a foglaló az érkezés dátumától számított 30 naptári napon belül fizetendő a Hotel Thermalpark *** részére

Foglalót kizárólag banki átutalás útján tudjuk elfogadni. A foglalót banki átutalással az alábbi bankszámla számra kell befizetni:

Hotel Thermalpark *** 

Gabčíkovská cesta 237/38

SK-929 01 Dunajská Streda

Unicredit Banka a.s.

Nemzetközi bankszámlaszámunk/ IBAN: SK74 1111 0000 0010 9938 0000

BIC (SWIFT) kód: UNCRSKBX

A foglalás teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre.  A foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történő beérkezése esetén válik érvényessé/véglegessé! A foglalón túl fennmaradó összeg a helyszínen érkezéskor fizetendő!

Lemondási-módosítási feltételek

Jelen módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak. Minimum 10 db szoba együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi módosítási és lemondási feltételek vonatkoznak.

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 7 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül. 

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 6  - 3 napon belül jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a szálloda a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 2 vagy kevesebb napon belül jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, a szálloda abban az esetben is  igényt tart a foglalás teljes összegének megfizetésére. A vendég által befizetett foglaló a szálloda tulajdonába kerül, a szálloda a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

A Hotel Thermalpark *** szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek.  Más értékesítési csatornákon található és a szálloda saját honlapján (hotel.thermalpark.sk/hu) található adatok különbözősége esetén minden esetben a szálloda saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért a szálloda semmilyen felelősséget nem vállal.

Cookies