Back to top

Fontos információk

Érkezés / Távozás

Érkezés 14:00 órától
Távozás 10:00 óráig
Korábbi érkezés (11:00) és későbbi távozás (16:00) lehetősége felár ellenében (30 €).

Fürdőrészleg igénybevétele Vendégeink részére korlátlan belépést biztosítunk az összes kültéri és beltéri medencébe a teljes tartózkodás alatt. A kijelentkezés napján szállodánk fürdőrészlegének szolgáltatásait az aktuális árlista szerinti árakon vehetik igénybe. Amennyibe vendégeink kihasználják a korai bejelentkezést vagy kései kijelentkezést, a szálloda fürdőrészlegének szolgáltatásait térítésmentesen vehetik igénybe.
Nyugágy

A nyugágyak a vendégek részére 1 € / nap felár ellenében vehetők igénybe. A nyári főszezonban a szálloda előtt VIP zóna található, ahol ingyenes napozóágyak állnak az elszállásolt vendégek rendelkezésére (2 nyugágy + napernyő / szoba).

Fürdőköpeny Fürdőköpeny a szálloda recepcióján kaució ellenében kölcsönözhető (20 €).
Nagy törölköző Nagy törölköző a szálloda recepcióján kaució ellenében kölcsönözhető (20 €).
Animációs program Animációs programokat július – augusztus hónapokban biztosítunk. Az aktuális programkínálat felől érdeklődjön a szálloda recepcióján.
WI-FI A szálloda ingyenes Wi-Fi csatlakozást biztosít a szobákban és a közösségi helyiségekben. A csatlakozáshoz nem szükséges jelszó.
Parkolás Szállodánk előtt szabadtéri parkoló található mely díjmentesen vehető igénybe.
Dohányzás A szálloda szobái és közösségi terei szigorúan nemdohányzó területek. Dohányzásra kijelölt hely az étterem terasza és a Lobby bár melletti terasz.
Kisállatok fogadása Kisállatot fogadni nem áll módunkban! Köszönjük megértésüket!

 

Cookies